Αρχική σελίδα - Home Page

Η ιστορία μας - Our History

Προϊόντα - Products

Νέα - News

Επικοινωνήστε μαζί μας - Communication

Οσα πρέπει να γνωρίζετε για τον μόλυβδο
ΒΑΡΙΔΙΑ ΑΛΙΕΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ & ΚΑΤΑΔΥΣΕΩΝ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΛΥΒΔΟΥ - ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΩΝ :.
ΕΙΔΗ ΑΛΙΕΙΑΣ, ΚΑΘΕΤΗΣ, ΣΥΡΤΗΣ, ΤΣΑΠΑΡΙ, SURFCASTING, ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ, ΤΕΝΥΑ, ΚΟΝΤΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΜΟΛΥΒΟΚΕΦΑΛΕΣ, JIGGING, ΑΓΚΥΡΕΣ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΒΑΡΙΔΙΑ, ΟΒΑΛ, ΤΡΑΤΑΣ, ΑΚΡΟΔΕΚΤΕΣ
Η ιστορία μας - Our History

 

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1947, από τον Ιωάννη Κτιστάκη εστιάζοντας στον τομέα της επεξεργασίας και χύτευσης του μολύβδου. Πιο συγκεκριμένα κατασκευάζοντας βαρίδια για τα δίχτυα των ψαράδων της εποχής, οι οποίοι έφτιαχναν μεχρι τότε μόνοι τους τα μολύβια που χρειάζονταν για τα δίχτυα τους, κόβοντας μολυβδοσωλήνες. Έτσι καθιερώθηκε τότε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα επαγγελματικά βαρίδια για δίχτυα.

Τα επόμενα χρόνια η παραγωγή των προϊόντων επεκτείνεται πλέον και στην κατασκευή βαριδίων παραγαδιού και πετονιάς (καθετή, συρτή, τσαπαρί), καλύπτοντας σχεδόν στο σύνολο τις ανάγκες, τόσο των επαγγελματιών ψαράδων όσο και των ερασιτεχνών.

Σταθμός στην εξέλιξη της εταιρείας είναι η κατασκευή του γνωστού σε όλους βαρίδιο καμπάνα το 1967 το οποίο και κατοχυρώνεται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (πατέντα Δ.Ε. 32331).

Σήμερα η εταιρεία μας συνεχίζει την παράδοση του ιδρυτή της και παππού μας Ιωάννη Κτιστάκη έπειτα από μισό αιώνα, πλέον κατασκευάζει βαρίδια ψαρέματος και καταδύσεως επαγγελματικής και ερασιτεχνικής χρήσης. Τέλος με κύριο σκοπό την αφοσίωση στην εξυπηρέτηση του πελάτη και την προσαρμογή στις απαιτήσεις και τις ανάγκες της αγοράς, προσφέρει προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, μοντέρνας γραμμής και λειτουργικότητας.


ΨΑΡΕΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑ

 Αρχική σελίδα - Home Page
Η ιστορία μας - Our History
Προϊόντα - Products
Νέα - News
Επικοινωνήστε μαζί μας - Communication
Οσα πρέπει να γνωρίζετε για τον μόλυβδο